Bli med på høyfjellsfiske på fjellaure midt i villmarka i Setesdal-Sirdalsheiene landskapsvernområde.

Her får du prøvd deg på fiske etter fjellaure i helt unike omgivelser langt inne i fjellet i helt fantastiske ørretvann. Overnatting skjer i en enkel jakthytte med mye sjarm og alt det praktiske som skal til for å leve godt i villmarka. Her inne deler vi på de praktiske gjøremålene, Vann hetes i bekken, fisk tilbereds på grill eller propanbrenner.

Det blir anledning til å røyke fisk på gammelt vis, og filetering og tilbereding av fisk på Sirdalsvis. Det gis også anledning til å være med på garnfiske for de som vil det. Vi er midt i villreinens rike og all aktivitet skjer på villreinens premisser.

Her kan du bare nyte roen og en natt uten lyd- og lysforurensing bare omgitt av fjellrypas kurring og villreinen i horisonten. Stå alene eller med flere rundt et fjellvann med kilos-ørret i verdens beste kvalitet i helt urørte omgivelser. Vi garanterer sterke minnerike opplevelser.

Du trenger ikke være i toppform for å være med på denne turen, men må være i stand til å tilbakelegge som minimum en halv times tur fra båt til hytte. Passer veldig fint for familier med barn som vil ha litt utfordringer og opplevelser litt utenfor komfortsonen.

Turen starter med lunsj på Kvæven kafe med orientering om tur og utdeling av sikkrehtsutstyr. Her får du anledning til å få en smakebit av hva fjellet har å tilby, med fantastiske råvarer på menyen. Deretter går turen videre inn i villmarka først med en liten biltransport inn en bomveg inn vi landskapsvernområdet Setesdal Vesthei, og deretter videre ca en halv times tid i båt. Deretter er det en halv times tur inn til fjellytta.

Vi sørger for det som trengs av mat på hytta, men turdeltakere deltar i matlaginga. For de som ikke har med seg fiskeutstyr så kan det eventuelt leies av oss. VI tilbyr også utleie av kikkerter og annet utstyr som ikke inngår i pakken. Alt av sikkerhetsutstyr inngår som en del av pakken. Turen avsluttes på Kvæven rundt middagtid dagen etter ca. kl. 13:00. For de som ønsker gis det anledning til å få en rabattert middag på Kvæven før turen går videre hver tiul sitt.

Guider:

Roald, Per Øyvind, Morten

Pris:

  • Pr. prs. 3890,-
  • Gruppe på 3 personer: 9285.-
  • Gruppe på 4 personer: 10810.-
  • Gruppe på 5 personer: 12325.-
  • Gruppe på 6 personer: 13840.-

Bestill her (videresendes til bookingside)

Ønsker en å booke hytten selv, betaler en mellomlegget, hvis tilgjengelig, tilsvarende halv pris av hver plass tilsvarende 1945,- opp til 6 personer

nb_NONorsk bokmål